Jannice

SOMMARLOV!

34F06FB6-F215-4E6F-953F-45285D225632

Nu har alla tjejerna gått på ett efterlängtat och välförtjänt sommarlov! ♥
Vet inte om jag någonsin mer kommer att kunna fota alla barnen tillsammans utan att någon gör sig till ;)

Jag har stressat som en idiot hela morgonen för att hinna med mig själv och alla ungar. Jag hade lovat att locka håret på mina egna barn och även lovat att göra flätor på en kompis till Nora.
Jag klev upp kvart över 5 och hade bara tur att jag hann med att platta mitt eget hår och borsta tänderna innan vi skulle åka. Frukosten fick jag skita i ;)

Vill ni höra hur förmiddagen har sett ut?
Började med att skjutsa Amanda till skolan så att hon var där i tid, sedan lämnade jag av Rambo på Maries jobb, tillbaka till Amandas skola och kika på avslutningen, fotade Amanda tillsammans med några kompisar, for på Willys och handlade lite fika, hämtade Rambo, kastade in kassarna och Rambo hemma, fixade en macka till mig själv som frukost och sedan rusade jag iväg till kyrkan för att möta upp Nora efter hennes avslutning.
Efter att jag hade fotat henne tillsammans med alla kompisar så gick vi hem och fikade tillsammans med Amanda och Freja.
När vi hade fikat klart så hann jag plocka i och ur diskmaskinen innan jag mötte upp Mats ute på parkeringen och gav honom en puss och sedan åkte jag iväg till jobbet!

Nu skulle jag behöva en huvudvärkstablett och en powernap! ;)
Trodde aldrig att jag skulle fixa den här förmiddagen så smidigt som det ändå gick. Ibland känner jag mig som en superkvinna!

Eftersom att jag inte vill lägga ut några bilder på barn som inte är tillfrågade så har jag inte så mycket bilder från dagen.
Det var bara Nora som ställde upp på att bli fotad ensam så här kommer en superfin bild på henne ♥

2730E5A4-689B-4161-8AC9-0DE86DE2A250

Nu hoppas jag att tjejerna får ett riktigt härligt sommarlov och jag längtar tills att jag går hem på semester och vi får vara lediga tillsammans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.