Jannice

Blödig.

3B187339-82C0-48CB-82DF-7FB769F151DA

Igår kväll hade Freja avslutningsfest tillsammans med Regnbågsgruppen på förskolan. Regnbågsgruppen är alltså alla barn som börjar i förskoleklass till hösten.
Hon var jättetaggad innan hon åkte dit och hade klätt upp sig med både klänning och finskor ♥
Det var en väldigt glad men trött tjej som jag hämtade hem efteråt. Hon hade haft jättekul!
De hade ätit middag tillsammans, gått på skattjakt, ätit glass och tittat på film.

Jag blev nästan tårögd när jag lämnade av henne där. Det är bara några veckor kvar nu innan hon går hem på sommarlov och sedan är förskoletiden förbi, för alltid!
Jag kommer förmodligen att gråta som alltid när vi säger hejdå till all den fina personalen som har hängt med oss sedan starten.

Jag har aldrig riktigt gillat skolavslutningar sedan jag själv var liten, jag grät på varenda en och tyckte det var jättejobbigt att säga hejdå till fröknarna och klasskamraterna även om det bara var för en sommar.
När jag gick i 3:an så fejkade jag att jag höll på att svimma så att jag fick gå av scenen i förväg, då hade jag ju en anledning till att vara ledsen så att ingen skulle tycka att jag var konstig som grät när vi sa hejdå sedan.
Jag vet inte varför jag tycker att det är så himla jobbigt med skolavslutningar och det har inte direkt blivit bättre nu när jag har blivit förälder och går på mina barns skolavslutningar. Det är så himla fint och alla klassiska avslutningslåtar får mig att börja gråta. Det är tur att jag kan gömma mig bakom solglasögonen när vi är utomhus ;)

När Nora och Amanda skulle byta skola för något år sedan så bröt jag ihop fullständigt inne i Noras klassrum när hennes kompisar kramade om henne och var ledsna. Jag fick gå därifrån och sa aldrig hejdå till hennes fröken då.
Jag har alltid varit och kommer nog alltid att vara väldigt känslig, särskilt när det kommer till avslut och att behöva säga hejdå.

4C51804E-3359-4BD2-8060-237AF3644BAETill hösten väntar nya äventyr! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.