Jannice

Förvandlingen av håret 

Så här såg jag ut när jag kom till Maria idag. Jag hade egentligen ingen aning om vad jag ville göra med håret, om jag skulle behålla det långt eller klippa av det. Det enda vi hade kommit överens om var att försöka göra det åt det mörkare hållet eftersom att vi inte visste om den blåa färgen skulle släppa.


Så här såg håret ut efter en hel del blekning. En väldigt fin färg måste jag säga. Håret var väldigt slitet så vi kapade av det en bra bit och nästa gång vill jag nog bli mintgrön ser jag nu!

Men den här gången skulle det bli mörkt. Vi funderade fram och tillbaka tillsammans och valde ut några nyanser som vi trodde skulle fästa och bli fina tillsammans ovanpå det blåa. Vi hade ingen aning om hur det skulle bli men jag är väldigt nöjd med resultatet :)



Tjejerna tyckte att jag blev skitsnygg och Mats kommentar var: Det där är ju inte brunt!! Han vänjer sig nog med tiden :) 

Det blev inte alls som någon av bilderna jag hade med mig men det blev ju hur coolt som helst och jag har fortfarande en snygg färg som sticker ut en aning ;) 

Det känns faktiskt väldigt skönt att ha lite kortare hår och det känns väldigt fräscht! Men jag kommer nog att sakna det långa om ett tag..

Så.. var det någon av er som gissade rätt på min färg? :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.