Jannice

Varför gör jag så här mot mig själv?

God morgon!
Idag har jag en del att bocka av på min ”att göra lista” innan jag åker till Stockholm imorgon. Jag har inte ens skrivit någon packlista än så jag hoppas att jag får med mig allt.
Jag gruvar mig en aning för att packa, jag vet redan nu att jag kommer att stå och svära ikväll.  Jag började redan igår faktiskt..
Jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig för kläder! Jag har vuxit ur i stort sett allt jag äger, vardagskläder har jag några uppsättningar av men jag har INGENTING att ha på mig när vi ska på efterfesten i annexet på lördag.

Varför gör jag så här mot mig själv om och om igen? För ungefär ett år sedan bestämde jag mig för att gå ner några kilo i vikt och komma i mina gamla kläder som jag då hade vuxit ur. Det gjorde jag och jag mådde så himla bra både fysiskt och psykiskt och kände mig så himla bekväm i min egen kropp för första gången på väldigt länge. Då lovade jag mig själv att aldrig mer växa ur mina kläder.
Nu är jag här ett år senare och undrar vad som hände?
Jag är tillbaka på ruta 1 och har gått upp i stort sett alla kilon som jag tappade och vill krypa ur mitt eget skinn vissa dagar när byxorna gör att jag knappt kan andas.

Förra våren och sommaren styrketränade jag och sprang en hel del. När innebandyn drog igång under hösten så hade jag inte tid att gå till gymmet, eller jag prioriterade inte det rättare sagt eftersom att jag inte ville kliva upp kl 4 på morgonen för att träna.

Jag vet ju egentligen vad som hände och det suger att inse vad jag gjort mot mig själv. Samtidigt så är jag en struts som stoppar huvudet i sanden och fortsätter på samma väg trots att jag vet att jag borde stanna upp och ta tag i det här innan det har gått för långt. Det är likadant med det mesta i mitt liv…
Jag är alldeles för bekväm och skjuter på allt till nästa dag, nästa vecka eller varför inte nästa månad?

Jag saknar gymmet så enormt mycket vissa dagar. Att få lyfta tungt, svettas och bli alldeles skakis och illamående efter ett härligt pass. Jag vill köpa ett gymkort igen men samtidigt skrämmer det mig att gå dit nu när jag inte varit där på ett tag. Ska försöka övertala Mats att vi ska börja träna tillsammans igen, det var skitkul sist vi gjorde det! :]

Vi får se om jag hittar något att ha på mig i helgen, annars får jag väl designa en klänning av en sopsäck eller något. Vill helst inte komma naken ;]
Jag tänker iallafall inte köpa några nya kläder i en större storlek, tanken är ju att jag ska komma i mina vanliga kläder någon gång igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.