Jannice

Jag är så trött på att vara ständigt trött..

Gissa vem som somnade innan 21 igår? Jag var helt slut i hela kroppen och kunde verkligen inte hålla mig vaken längre. Jag har sovit nästan 8½ timme inatt men samma trötthet sitter i ändå.
Musklerna känns svaga och hela kroppen känns uppblåst. Har haft ont i halsen några dagar nu men jag misstänker att det är som vanligt, jag tror att jag håller på att bli sjuk men det är aldrig något som bryter ut riktigt. Så frustrerande!
Minnet blir sämre och sämre verkar det som också, förut när jag glömde bort saker så visste jag ändå om att jag hade glömt något och kunde säga JUST JA, det glömde jag bort.
Vid några tillfällen de senaste veckorna så skulle jag ha gjort saker som jag inte har en aning om att det har pratats om överhuvudtaget! Det är helt blankt och det känns väldigt skrämmande.
Hade jag varit stressad så hade jag förstått att det kan bero på det. Men jag känner mig verkligen inte stressad!?
Men någonting är inte som det ska i min kropp, det känner jag. Vet bara inte vad det är, alla prover som jag lämnat genom åren ser ju alltid bra ut.

Jag fortsätter att promenera till jobbet för att röra på mig, få frisk luft och känna mig piggare. Idag hjälpte det inte särskilt mycket tyvärr men jag ska nog ta mig igenom den här arbetsdagen också :]
Jag är så trött på att vara så här trött och energilös hela tiden. Jag minns inte hur det känns att vara pigg en hel dag.. men jag hoppas att den dagen snart kommer!

Hoppas ni får en fin dag ♥

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.