Jannice

Seriemaraton och tillbaka i vardagen!

Hej på er!
Helgen som gick bara försvann precis som alla andra helger. Under lördagen var jag iväg och kikade på en del innebandy men annars har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Vi har tittat på serier och filmer och bara haft det mysigt.
Jag och Mats har tittat ikapp alla avsnitt av Innan vi dör och herregud vilken jävla bra serie! Synd bara att vi måste vänta en vecka mellan de sista avsnitten. Jag vill ju gärna se alla avsnitt i ett svep. Har ni inte sett den serien så rekommenderar jag den verkligen!

Igår var första dagen på typ en månad som alla i familjen kom utanför dörren på morgonen. Freja är tillbaka på förskolan och Amanda är tillbaka på skolan. De hade varit saknade ♥
Nu håller jag tummarna för att vi får vara friska!

Idag ska jag åka med Nora till sjukgymnasten, hon ska få lite tips på rörelseträning och positionering av skulderbladen osv. Ska höra mig för vilken slags träning som är okej fram tills dess att hon kan ge sig in i kontaktsporter igen. Hon missar väldigt mycket innebandy nu och även idrotten på skolan. Jag hoppas att det inte påverkar hennes betyg allt för mycket.
Hon börjar bli en aning rastlös av att inte få träna men hon är iallafall där och kikar på sina träningar så att hon inte tappar kontakten med sina lagkamrater :]

Jag fortsätter att promenera till jobbet så länge det är okej väder och imorse var det jättehärligt ute men lite väl halt. Jag höll på att halka 5 gånger men höll mig på benen som tur var. Orkar inte med några skador nu, jag har nog med att försöka hålla mig någorlunda hel till de sista matcherna som det är ändå!

Nu har jag fått i mig lite frukost och det är dags att starta den här dagen på riktigt.
Vi hörs!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.