Jannice

Det går upp och det går ner..

Dagen startade väldigt bra igår som ni såg men den slutade inte riktigt lika bra. Jag kände redan i tisdagskväll att jag hade sträckt till nacken på något sätt så att jag hade fått som någon ”låsning”.  Men det gjorde bara ont när jag lutade bak huvudet och då blixtrade det till i huvudet men det var inte så farligt. Jag fick ondare och ondare under dagen och det gjorde ont nerifrån skulderbladen och upp i nacken. I vissa lägen så kändes det som att armarna domnade bort.
När jag kom hem så masserade Mats mig i hopp om att försöka bli av med låsningarna så att jag kunde träna. Jag kände mig mjukare och lite rörligare i några minuter men sedan kom smärtan och blixtarna tillbaka när jag spände nacken. Jag stannade hemma från träningen då jag insåg att jag inte kunde träna och samtidigt vara rädd för att spänna nacken.
Vi slog på en film istället och det dröjde inte länge förrän mina ögon gick i kors och jag till slut somnade. Jättetråkigt men jag kunde verkligen inte hålla mig vaken.

Jag har sovit hyffsat bra inatt bortsett från att jag har vaknat varje gång jag varit tvungen att vända på mig. Att kliva upp ur sängen och att klä på mig imorse var en utmaning. Jag fick knappt på mig tröjan för att det gjorde så ont när jag lyfte upp armarna. Värken är en aning värre idag och det strålar hela tiden från skulderbladen, upp i nacken, över axlarna och ut i armarna. Gissar på att jag har fått någon slags nackspärr och jag hoppas att det släpper under helgen!

Men jag ska försöka att inte vara så negativ idag, det är ju ändå fredag och jag slutar lite tidigare än vanligt :]
Jag har ett möte inbokat på jobbet idag och så måste jag ringa kommunen för att höra hur vi ska göra med önskemål om skola till Freja.
Hon tillhör ju Brännans område och ska egentligen gå på Brännans skola men vi vill ha henne på Geresta istället där alla hennes kompisar kommer att gå och där hon har Amanda.
5-åringarna på förskolan ska ju snart börja besöka skolorna de ska börja i till hösten och det skulle vara skittråkigt om alla Frejas kompisar går till Geresta men Freja får gå till Brännan.
Måste lösa det här så fort som möjligt!


Vi har inga speciella planer i helgen mer än en massa innebandymatcher både lördag och söndag.
Jag och Mats skulle egentligen har åkt ner till Per och Marie idag men vi fick tyvärr avboka allt. Är så himla ledsen för det men förhoppningsvis kan vi åka ner lite senare i vår istället ♥

Hoppas ni får en härlig fredag och en underbar helg!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.