Jannice

Ekorrhjulet

Det känns som att livet går lite på sparlåga nu, alla dagar ser likadana ut och det händer inget extraordinärt. Ni vet det där berömda ekorrhjulet. Vi jobbar, äter, tränar, pluggar och sover.
Det är inte så konstigt att jag inte har något speciellt att skriva om. Bloggtorkan är ett faktum.
Minns inte ens när jag använde kameran senast bara för att fota för att jag tycker att det är kul. Jag får acceptera att jag är inne i en sån period just nu bara. Men någon gång väder det. Det gör det alltid :]

Innebandyträningen igår var skitrolig och det kändes riktigt bra för min del. Jag har haft en liten svacka när det har känts som att ingenting har funkat men igår var jag riktigt nöjd trots att jag hade spagettiben och var halvt döende mot slutet! :]
Precis när vi hade plockat ihop sargen så blev det kolsvart inne i hallen. Jag trodde först att det var vaktmästaren som jävlades med oss för att vi hade dragit ut lite på tiden men det var visst ett strömavbrott. Vi fick tända ficklamporna på våra mobiler för att kunna se någonting och jag lyckades faktiskt få med mig allt utan att glömma något.
Idag är det ingen som har träning så i eftermiddag väntar en stor tvätthög som ska tvättas och en jäkla massa tvätt som ska vikas och sedan måste vi försöka röja upp litegrann. Jag förstår verkligen inte hur svårt det ska vara att plocka undan det man har dragit fram?

Hoppas ni får en fin dag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.