Jannice

En riktigt skön morgon!

God morgon!
Vissa morgnar är lite bättre än andra och imorse var en sådan morgon. Jag klev upp lite tidigare än vanligt för att hinna duscha och tvätta håret. Det är inte så ofta jag duschar på morgonen längre. Det var riktigt skönt att få ställa sig och vakna till i en varm dusch och sedan få smörja in kroppen och göra mig i ordning i lugn och ro.

Precis när jag skulle gå in och väcka Freja så kom hon gåendes från andra hållet och frågade om jag inte hade tänkt att väcka henne idag. Det gick extra snabbt att göra henne klar idag med andra ord!
Hon var klar med allt på 5 minuter och sedan gick hon och la sig bredvid Mats i våran säng och kikade lite på telefonen medans jag klädde på mig och fönade håret.
Jag älskar såna här morgnar när allt bara flyter på lite extra bra och det är trevlig stämning hemma ♥

Freja var jättetorr om läpparna imorse så hon var smart nog  att ta med sig sitt lypsyl till förskolan för att kunna smörja sig under dagen. Så långt tänkte inte ens jag..

När lypsylet var på plats och Frans låt ”If I were sorry” ekande i högtalarna så var vi redo att åka till förskolan. Freja har fått suttit fram bredvid mig den här veckan när vi åkt till förskolan. Hon tycker det är jättehäftigt att kunna se vägen och så känner hon sig lite extra stor :]

Jag har utsläppt hår dagen till ära, det händer inte särskilt ofta! Men jag hade inte riktigt tiden till att fixa till det utan idag får det bara vara långt.
Jag har varit sugen lite till och från på att kapa av det en bra bit men jag vet inte hur jag ska göra? Jag kommer förmodligen att ånga mig men samtidigt blir mitt hår lite mer levande när det är lite kortare.
Får se vad som händer i framtiden, det får nog växa ett tag till innan jag tar mig till frisören ;]

Hoppas ni får en riktigt härlig torsdag, det ska jag ha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.