Jannice

Slasktorsdag, nya glasögon och snarkundersökning


God morgon!
Vilket underbart väder att vakna upp till, igår sa väderexperterna att det skulle komma 20-30 cm snö och det utfärdades en klass 2 varning. Jag hade förväntat mig ett snökaos idag men istället möttes jag av ett slaskkaos. Blir roligt att köra ner till Sundsvall idag, men kanske hellre det här än snö? Jag vet inte vad som är bäst. Jag hoppas E4:an är ren iallafall :]
Vad ska jag göra i Sundsvall då? Jo, jag ska hämta hem en utrustning som jag ska sova med för att registrera andning, snarkning och syrehalt i blodet mm.
Jag är ju så extremt trött hela tiden så med lite tur finns det en annan förklaring till min trötthet än att jag bara är en trött människa. Ska bli spännande att se vad det är jag ska sova med för slags utrustning!

Och när jag ändå pratar om min trötthet så blev jag så förvånad imorse. Jag gick och la mig i sängen före 21 igår och somnade en bit innan 22. Jag trodde såklart att jag skulle vakna någorlunda utvilad imorse men istället så hann alarmet att ringa 3 gånger innan jag ens hörde det. Hur trött får man vara egentligen?
Intalar mig själv att jag är extra trött den här veckan eftersom att det är den första riktiga veckan jag jobbar efter julledigheten..

Jag och Amanda var och hämtade ut hennes glasögon igår och hon är så himla nöjd!
Vi köpte ju 2 par glasögon i april men hon har aldrig känt sig riktigt bekväm med dom. Hon har slarvat med att använda glasögonen av just den anledningen. Det är tur att glasögonbidraget för barn finns, eftersom att det är ett nytt år så kunde vi använda bidraget igen och Amanda fick ett par glasögon som hon är jättenöjd med ♥

Freja spred lite extra glädje och kärlek utanför hissen idag..

..jag älskar dig mamma!
Och jag älskar dig underbara unge ♥

Hoppas ni får en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.