Jannice

Jullov!

Äntligen har tjejerna fått jullov, Nora har verkligen längtat efter att få lite ledigt från skolan medan Amanda tycker att det är tråkigt att vara ledig.
Den här hösten har verkligen varit en omställning för Nora när det gäller skolarbetet, från att ha gått i 6:an med i stort sett inga läxor alls till att börja i 7:an och ha minst 1 prov och glosor varje vecka. Jag förstår att hon har längtat efter det här lovet! De senaste veckorna har hon varit ganska trött..
Hon har fått veta nästan alla betyg men väntar på att få veta de sista, betygen skickas hem med posten så de borde komma idag eller imorgon. Jag tycker att hon har fått jättefina betyg och jag tror att hon är ganska så nöjd själv också. Det ska hon vara!

Nu väntar alla på det ska bli julafton, jag ska iväg på lunchen och fixa de sista julklapparna och sedan kan jag börja koppla av jag med.
Köttbullarna fixade vi igår så nu är det bara tomten som saknas. Men det ska nog lösa sig det med!

Nästa vecka och veckan efter nyår är jag ledig några dagar och det ska bli så himla skönt. Jag vaknar upp förkyld och med geggiga ögon varannan dag, känns som att det har varit så hela hösten. Jag blir liksom aldrig riktigt sjuk utan går bara omkring och är bara halvförkyld hela tiden.
Lite ledighet kanske gör susen!?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.