Jannice

LUCIA

wp-1481610456672.jpg

God morgon! Hur har ni startat denna luciamorgon? Jag åkte som vanligt ett varv genom stan innan lämningen av Freja för att titta på alla marschaller som lyser upp stan. Jag gör det varje år och tycker att det är så himla mysigt. Men jag borde nog vara ute lite tidigare nästa år för att få den riktiga myskänslan, det var alldeles för mycket trafik idag för min smak. Bilarna förstör dessutom alla fina bilder man skulle kunna få :]

I eftermiddag ska vi till Frejas förskola för att titta på hennes luciatåg, ser verkligen fram emot det! Hon kan alla sånger men är lite tveksam till om hon kommer att sjunga när alla tittar på ;] Det blir det sista luciatåget vi kommer att få uppleva på en förskola så jag ska verkligen njuta ♥
Nora och Amanda har ingen lucia i år utan det blir när de går i 6:an och 9:an så det är 2 år kvar tills dess. Så konstigt.. att dom är så stora alltså!

Så här fin var Amanda när hon gick i förskoleklass ♥

img_4296_52aa125388e59d0ef28a3b41

Idag hoppas jag att vi får vårat internet inkopplat, vi har bytt leverantör och varit utan både tv och internet i 2 dagar. Man känner sig en aning tom utan.
Igår tog jag tillfället i akt att spela en omgång yatzy med tjejerna innan Freja skulle sova och sedan slog jag på en DVD-film och tände lite ljus. Minns inte ens när vi använde DVD-spelaren sist! Jag såg en gammal klassiker som man kan se hur många gånger som helst, Dirty Dancing :] Jag hade en jättemysig kväll trots att jag fick se filmen helt själv!

Hoppas ni får en fin lucia och ta gärna till vara på dagens lucka i snällkalendern där det står:

 Uppmärksamma brevbäraren. Häng ut en present eller ett brev till brevbäraren för att visa din uppskattning över att hen kommer med posten varje dag.

Jag hinner inte fixa någon present eller brev idag så jag får ordna det till imorgon istället :]

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.