Jannice

HELGEN

Det har varit en märklig helg. Den har känts ganska lång men ändå försvunnit i raketfart.
I fredags slog vi på stort och åt tacos, det var väldigt längesedan och vi lyxade till det lite extra genom att sitta och äta i matrummet med några tända ljus. Vi satt kvar väldigt länge och åt och pratade och sedan dansade jag och barnen tills att vi blev alldeles svettiga (jag iallafall).

Jag, Nora och Freja såg sedan på Idol på datorn inne på Amandas rum och Mats och Amanda tittade på hockey i vardagsrummet.
Strax efter kl 22 fick jag ett sms från Noras tränare som undrade om hon kunde tänka sig att spela 2 matcher med 00:orna under lördagen istället för att spela en match på söndagen med hennes lag. Hon blev skitglad och tvekade inte en sekund så hon fick gå och lägga sig direkt så att hon skulle vara pigg dagen efter.
Vi hade ändå tänkt att se matcherna men nu blev det extra roligt när Nora skulle vara med.

Under första matchen så fick Nora spela forward, det var några år sedan hon spelade på den positionen sist men det gick superbra men hon var väldigt besviken efteråt för att hon inte hade gjort något mål när hon var så nära flera gånger.
Det var en jättespännande match som slutade oavgjort.
Vi hann gå hem och käka lite lunch och Nora fick order om att vila en liten stund innan det var dags för match nr 2.
I den andra matchen som också slutade oavgjort så fick Nora vara back (där hon känner sig mest hemma nu för tiden). Det var en lika spännande match som den första och Nora fick äntligen göra sitt efterlängtade mål, ett frislag som ingen var riktigt beredd på :]

Jag har nog aldrig sett henne så nöjd efter en innebandymatch tidigare ♥

wp-1479708350322.jpg

Amanda var inte med och såg den andra matchen då hon inte kände sig så pigg, hon hade vaknat med ont i halsen och när vi kom hem så låg hon och sov på soffan och hade feber :[

Under lördagskvällen så var både jag och Mats alldeles slut i kroppen och igår vaknade vi båda upp med huvudvärk och kände oss inte alls särskilt pigga. Freja har känts lite hängig till och från under hela helgen hon också.
Men vi tog oss iväg till slut och kikade på Noras lag som hade match, det blev en vinst med 17-0 så det var inte en sån spännande match men det var väldigt roligt att se 04:orna spela som har klivit upp från Amandas lag den här säsongen ;]

Resten av eftermiddagen och kvällen låg vi mest i soffan och kikade på Greys, jag hade en sån konstig ångest i kroppen. Tror det handlade om att det är något som jag inte riktigt har kontroll över och då får jag lätt ångest. Jag vill gärna ha stenkoll och full kontroll på allt som rör mitt liv.
Det känns lite bättre idag som tur är och jag har en spännande vecka framför mig.

Imorgon kommer det praktikanter till jobbet som jag ska handleda ett tag framöver! :]

wp-1479708352784.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.