Jannice

En uppfriskande promenad

wp-1477893489175.jpg

Godmorgon!
Tjejerna har lov den här veckan och ligger kvar i sängarna och sover gott ♥ Jag tog en uppfriskande promenad till jobbet, kände att det var alldeles för längesedan sist och det blev en väldigt skön start på dagen.
Freja börjar piggare, i stort sett alla prickar är torra och hon är inte lika hängig längre. Så skönt att ha vattkoppsbiten avklarad hemma nu.

Vi har haft en väldigt produktiv helg, i lördags spelade jag match och vi tog hem fjärde raka vinsten! Hann prata en liten stund med mamma som var och kikade på matchen också.
Kvällen gick i 90-talets tecken. Vi såg på Fucking Åmål med tjejerna och sedan lyssnade vi på discomusik från 90-talet, vi visade tjejerna hur man dansade tryckare på den tiden och sedan visade jag mina bästa dansmoves. Vi hade så himla kul och skrattade en hel del :]

Igår gick nästan hela dagen åt att möblera om hemma, vi bytte plats på vardagsrummet och matrummet och det blev jättebra! Matrummet ska fyllas ut med några fåtöljer är det tänkt så om du har några hemma som du vill bli av med, hör av dig!
Och vardagsrummet blev jättemysigt och fick precis den där myskänslan som jag är ute efter. Är glad att idén dök upp och både jag och Mats undrar varför vi inte tänkt på att möblera så tidigare :]

Känns som att jag har laddat en helt ny energi i helgen och jag ser fram emot den här veckan!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mja

    Blir så nyfiken och intresserad av att se hur ditt/eran vardagsrum ser ut nu och om du kan lägga upp en bild?!
    Heja Jannice!