Jannice

Höstigt

wp-1475211337122.jpg

Godmorgon!
Igår efter att jag hade gnällt av mig lite så blev jag på mycket bättre humör. Jag fick ett sånt lugn i kroppen och hela dagen flöt på hur bra som helst och jag fick jättemycket gjort. Kände mig så harmonisk i både kropp och själ ♥
Att jag dessutom fick avsluta dagen med en träning som kändes hur bra som helst gjorde inte saken sämre. Har sovit som ett litet barn inatt.

wp-1475211345687.jpg

Det gör inte ens någonting att det är lite rått och kallt ute idag. Tycker att färgerna är så fina och luften känns så fräsch just nu. Vill ta med mig barnen ut och fota bland löven som vi gjorde förra året. Vi fick några riktigt härliga höstbilder. Måste bara hitta tiden, vi är fullbokade nästan varje dag känns det som.

wp-1475211343205.jpg

Idag får jag besök av Freja en stund på jobbet medans Mats är på KBT. Hon är ledig på fredagarna nu så länge Mats är hemma. Hon får lite längre helger och så får hon lite mer kvalitetstid med pappa ♥
I eftermiddag ska vi ha invigning av våra nya lokaler på jobbet så det kommer att bjudas på snittar och bubbel, väldigt trevligt. Och ikväll ska vi fortsätta festligheterna med middag och lite underhållning tror jag.
Jag har en härlig fredag att se fram emot med andra ord :]

wp-1475211340406.jpg

Imorgon går vi in i oktober och hösten är här på riktigt. Summer´s gone…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.