Jannice

Att se sig själv på första sidan i tidningen

I lördags var jag med i tidningen. Både jag och Mats var en aning nervösa under fredagskvällen, vi hade ingen aning om hur artikeln skulle läggas upp, hur den skulle vinklas och vilka signaler den skulle sända ut. När Emelie kom hem från praktiken och sa att jag skulle vara med på första sidan så höll jag på att smälla av. Det trodde jag verkligen inte!
Men det blev rätt bra ändå :]

wp-1475209179670.jpg

Videoklippet som jag hoppades skulle bli så dåligt att det inte gick att lägga upp ligger ute på webben. Det har jag inte vågat titta på än och kommer nog inte att göra i framtiden heller ;]

wp-1475209182858.jpg

Vi har fått jättefin respons efteråt och jag är så glad att många är tacksamma för att jag gjorde det här. Jag lyfte upp ett ämne som är en aning främmande och väldigt skamfyllt för många människor fortfarande.
Jag har fått mycket beröm och värme så att jag har blivit generad.
Tack för alla fina ord ♥

Ni som ännu inte har läst artikeln kan läsa den HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.