Jannice

Lite torsdagsgnäll

Nu är jag så himla less på att frysa hela tiden. Vi har så jäkla kallt hemma så att jag nästan gruvar mig för att åka hem efter jobbet på dagarna. Och det är vidrigt att kliva upp på morgnarna, imorse gjorde det mig till och med förbannad och jag är fortfarande på lite dåligt humör. Att vara ständigt trött och frusen är inget jag rekommenderar!
Jag vet inte hur länge jag låg kvar och drog mig under täcket imorse för att jag inte ville kliva ur den varma sängen. Känner mig på skitrisigt humör idag och vill bara ta in på ett varmt hotell för att äta en riktigt god frukost och sedan sova!

wp-1475125596956.jpg

Igår kom jag i säng i bra tid iallafall, jag gick och la mig innan 21 och hann bara läsa några kapitel innan ögonen gick i kors. Tyvärr känner jag mig inte mer utvilad idag än igår trots mer sömn :[
Kanske börjar bli dags att äta lite vitaminer?

För att försöka komma ur mina negativa tankar så ska jag se till några positiva och roliga saker: Igår kom mamma på besök, jag rengjorde alla sminkbortstar och hårborstar som jag tänkt på i flera veckors tid, nya numret av Amelia där vi är med landade i brevinkastet och idag kom jag ihåg att ta på mig både ringarna och glasögonen!

wp-1475125594176.jpg Freja var inte så glad när hon vaknade heller.. antar att det var jag som smittade henne med mitt humör :[

Men vi fick en bra lämning på förskolan iallafall där vi kramades och pussades massor ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.