Jannice

Fredag och nervositet

wp-1474606276779.jpgHar löven börjat falla till marken hemma hos dig också?

Godmorgon och äntligen fredag! Det är alltid lika härligt när det blir helg, det är oftast då som vi har roliga saker inplanerade och den här helgen är inget undantag! :]
Imorgon ser jag fram emot en sovmorgon till att börja med, minns inte när vi inte behövde ställa klockan sist.. det ska bli riktigt skönt att kunna ligga kvar i sängen och dra sig lite.

Vi har så jäkla kallt inne i lägenheten nu så jag gruvar mig varje morgon över att behöva lämna den varma sängen. Imorse ställde jag mig i en kokhet dusch och gick inte ut förrän hela badrummet var dimmigt, då kunde jag klä på mig utan att frysa iallafall ;] Får se om hyresvärden får igång någon värme snart, igår hade vi 18 grader i vardagsrummet och det är alldeles för kallt för min smak! Jag vill gärna ha runt 23-24 grader inne för att trivas. När till och med Mats fryser hemma så vet jag att det är kallt på riktigt..

Jag ser fram emot att komma till jobbet på morgnarna nu hur tidigt det än är. Jag börjar alltid dagen med att dricka en kopp té för att bli varm i kroppen och sedan stänger jag dörren in till mitt rum där jag har det alldeles lagom varmt ♥

wp-1474606279381.jpg

Jag är så jäkla nervös i hela kroppen idag. Till att börja med så är jag väldigt pirrig inför seriepremiären imorgon.. med det är ju bara roligt pirr och en sak som jag verkligen ser fram emot men nervositet som nervositet!
Sedan är det lite andra saker som gör mig nervös också. Som ni kanske vet så skrev jag tidigare i veckan att jag hade varit på en intervju hos tidningen, det kommer förmodligen snart att publiceras och jag har ingen aning om hur det kommer att bemötas. Jag gjorde det för en god sak och det känns som att jag gjorde rätt! Men jag är ändå nervös.. allra mest över filmklippet, det hade jag velat göra om när jag inte var så stel och skitnödig.
Och för det tredje så har jag klantat till det en aning och kan bara hålla tummarna för att det inte får några konsekvenser..!

Vad har ni för fredagsfeelings idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nancy

    Vilken viktig och öppenhjärtig intervju du gjorde! Verkligen modigt. Det hjälper och ger förhoppningsvis andra i liknande situation kraft att våga blotta/visa sin verklighet!