Jannice

Skolfoton från förr..

wp-1474519850140.jpg
2 veckor senare och fransarna är fortfarande lika fina men lite tunnare. Behöver fortfarande inte sminka mig på morgnarna och det är så himla skönt! :]

Godmorgon! Hur mår du idag? Det är redan torsdag och snart helg igen, den här veckan har verkligen gått snabbt. Igår hann vi inte ens med hälften av det vi hade tänkt att göra men så kan det bli ibland.
Vi hann iallafall med att handla lite, fixa middag (högrevsburgare, så himla gott!), bädda rent i sängen, tvätta 2 maskiner och slinga håret på Nora. Längderna på Noras hår blev mycket bättre än innan men botten är fortfarande väldigt mörk, funderar på om jag kanske ska bleka hela utväxten på henne ändå? Hon skulle känna efter själv idag hur hon vill göra :] Det blev ingen färgning av mitt hår igår men jag hittade en väldigt fin röd färg som jag blev lite sugen på.

Nora undrade hur gammal jag var när jag färgade håret första gången.. Jag var 12 år och jag hade tjatat på mamma i en evighet att jag ville färga håret och helst i samma färg som hon brukade använda. Det var en svartlila färg.
En dag kom hon hem med en toning som var på extrapris på Konsum, plommonlila!! Jag ville ju så gärna färga håret så det spelade egentligen ingen roll vilken färg det var ;]
Reaktionerna jag fick på skolan sedan var inte direkt, WOW, vad snygg du är i håret! utan mer, har du doppat huvudet i Löfbergs lila? och ett efterföljande skratt.. Haha.. jag brydde mig inte så mycket om vad de andra tyckte. Jag själv tyckte att jag var ganska cool ;]

wp-1474519844737.jpgPå skolfotot i 6:an var det urtvättat och mer åt det rosa hållet..

Och när jag ändå letade fram den här bilden till Nora igår så var jag tvungen att fota de andra skolfotona jag hittade också..

Vi börjar med lekis..
wp-1474519835939.jpg
Jag var rätt söt och jag gillar att mamma hade fixat till en snygg lugg i virveln :)

Här är en bild från 2:an..
wp-1474519829613.jpg
Vi hade glömt bort att det var fotografering den här dagen så jag var inte direkt uppklädd och tillfixad, helt naturlig!

Och så kommer 4:an..
wp-1474519847543.jpg
Lite rundare och med ännu en snygg lugg. Tänk att jag aldrig lärde mig att lugg inte riktigt funkar med min härliga virvel.. Jag provade igen för bara något år sedan trots att min frisör sa att det skulle bli ett jäkla jobb med att få den att ligga snyggt. Nu har jag lärt mig, hoppas jag ;]

7:an..
wp-1474519833126.jpg
Det här måste nästan vara det roligaste skolfotot som finns på mig. Så himla sur/cool/tuff jag var! Minns att jag använde 3 liter hårspray för att platta till virveln så att jag kunde ha mittbena..

Eller vänta.. det här är värre!
wp-1474519841883.jpg
Hahaha…. jag kan inte låta bli att skratta när jag ser den här! Är det ens jag? Vad tänkte jag? Den rosa ögonskuggan och framförallt frisyren!? Minns inte riktigt från när den är.. troligtvis i 9:an..

Och en sista..

wp-1474519838868.jpg
Det är så här Mats minns mig från när vi träffades och det här måste vara i 1:an på gymnasiet! :]

Jag älskar att titta på gamla bilder på mig själv, det har hänt en del genom åren. Vissa år har varit bättre och andra sämre ;]
Jag har även försökt att hitta några likheter mellan mig och barnen men det är väl bara virveln jag fört vidare till Nora och Freja och på någon bild så ser jag min och Amandas mun är ganska lika.

Kan hända att jag fortsätter att dela med mig av gamla foton och minnen, det är ju så roligt!

Hoppas du får en fin dag! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.