Jannice

Att dela med sig

wp-1474348374752.jpg

Godmorgon! Idag är jag faktiskt lite piggare och mer levande än vad jag var igår. Men den här jäkla huvudvärken dras jag med fortfarande, vet inte hur jag ska bli av med den?
Jag tog mig iväg och tränade igår iallafall och det kändes bra, var kul att träffa alla lagkompisar och att få surra av sig lite. Jag får ett sånt behov när det är lite tungt hemma, jag bara pratar, pratar och pratar.. Tur att jag har såna människor runt omkring mig som orkar lyssna på mig ;] Det är inte alltid något speciellt jag pratar om utan om allt mellan himmel och jord.

Om några timmar ska jag iväg och prata av mig igen och förmodligen öppna upp hela känsloregistret.. hur jobbigt och nervöst det än kommer att kännas där och då så vet jag att det jag delar med mig av kommer att vara värdefullt för andra människor där ute. Att det kan öka förståelsen i omgivningen och förhoppningsvis hjälpa andra i samma situation ♥

Jag tror att jag vet var min huvudvärk kommer ifrån nu förresten.. även om jag sover på nätterna så är jag aldrig riktigt avslappnad utan har ständigt spänningar och oroskänslor i kroppen. Det låter logiskt iallafall, min hjärna går på högvarv hela tiden just nu. Och innan jag somnade igår så hade jag och Mats ett lite jobbigt samtal som gjorde mig ledsen inombords. Ledsen för hans skull och för oss andra.. och att dessutom inte kunna hjälpa honom på något sätt känns förjävligt!
Men det är så här livet är ibland, det har sina upp- och nedgångar.
Frågan är bara varför det inte får fortsätta att vara bra när man väl kommit på rätt spår? Måste dipparna komma? På något sätt så känns det också som att ju högre upp man varit desto djupare blir fallet efteråt..
Måste försöka komma ihåg att ta hand om mig själv också mitt i alltihop, inte alltid det enklaste alla gånger men jag vet att jag måste och jag är glad att jag har innebandyn i dessa perioder!
Mycket tankar, känslor och en del frustration denna tisdag som ni märker..

wp-1474348377196.jpg

Hoppas du får en fin dag, ta hand om dig! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.