Jannice

Ögoninflammation?

Godmorgon! Jag var lite orolig att jag inte skulle få upp ögonen imorse men det gick faktiskt utan större problem. Fick hjälpa till lite med fingrarna bara.
Men mitt vänstra öga är fan inte snyggt alltså. Igår blev jag rödare och rödare i ögat och fick göra rent det med jämna mellanrum och idag är det lite värre.

wp-1473999844962.jpg

Ögoninflammation eller en reaktion på fransarna? Jag hoppas att det är det förstnämnda eftersom att jag vill fortsätta att fixa fransarna framöver. Men hur som helst så är det drygt. Det svider lite och så ser jag lite grumligt emellanåt.

wp-1473999848569.jpg

Som det ser ut just nu så kan jag förmodligen inte vara med och spela träningsmatchen imorgon och det gör mig väldigt ledsen. Jag har sett fram emot den här matchen ganska länge.
Men som min ena tränare sa igår, det kanske är bättre att jag står över imorgon och satsar på att kunna träna till veckan och vara med nästa helg när vi har seriepremiär istället. Och ja, jag är fortfarande snorig och hostig också :[

Frågan är om våra övriga planer i helgen också måste ställas in? Ikväll har vi en pizzakväll med Ida och Jonas inplanerad och imorgon ska vi åka till Bergsjö och sova över för att fira Maya och Zack på söndag! Om jag håller mig lite på avstånd så kanske det kan gå? Det får de med småbarnen avgöra..

wp-1473999851519.jpg

Men det är iallafall fredag och Stiftelsen har släppt en ny singel, har ni lyssnat på den än?  ♥

Hoppas ni får en härlig fredag och tack för att ni kikar in här!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.