Jannice

Tour de Frans

Godmorgon! Nu är mina 2 semesterdagar över och jag ska jobba 3 dagar innan jag går hem på semester igen.
Jag har verkligen njutit varenda lediga sekund och vädret som har varit kan man verkligen inte klaga på :] Igår började vi dagen med att åka till gymmet, Mats hade lovat att vi skulle åka dit tillsammans eftersom att det inte blev något pass i måndagskväll. Det var jättekul att komma iväg tillsammans och jag tror att han har fått lite mersmak nu så jag ser fram emot fler träningspass tillsammans!

I övrigt så spenderade vi gårdagen på hemmaplan, vi städade lite och tog det lugnt som planerat.

På kvällen for vi till Sundsvall för att se Frejas stora idol, Frans!
Vi lämnade ett soligt Härnösand i shorts och kortärmat men möttes av regn när vi kom fram.. som tur var hade gallerian fortfarande öppet så vi kunde springa in och köpa några paraplyer :]
Sedan ställde vi oss ganska nära scenen och började den långa väntan.. det slutade att regna lagom till att Frans skulle kliva på scenen men vi blev lite blöta ändå eftersom att han sprutade vatten över publiken med jämna mellanrum. Freja tyckte det var asroligt och tjöt av skräckblandad förtjusning! Hon tycker inte alls om att få vatten i ansiktet i vanliga fall men eftersom att det kom från Frans så var det ändå okej :]
Han körde en del covers och några egna låtar och det var faktiskt en väldigt bra spelning. Vi stannade inte kvar för signeringen eftersom att klockan var ganska mycket och Freja hade aldrig vågat gå fram ändå så vi gick och köpte en glass och sedan åkte vi hem.
Freja var jättenöjd med kvällen och hon tyckte att Frans var lika bra och snygg i verkligenheten som på tv:n ♥ Jag tror hon tyckte att det var lite kul att få vara ensam med mig och Mats också för en kväll.

wp-1469565122282.jpg

wp-1469565130025.jpg

wp-1469565133953.jpg

wp-1469565126876.jpg

wp-1469565137015.jpg

Nu väntar som sagt 3 arbetsdagar innan min riktigt semester drar igång. Jag hoppas att dagarna går snabbt…! ;]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.