Jannice

Löparglädje

Nästa vecka drar löpträningen med laget igång igen och jag måste erkänna att jag har varit lite dålig på att underhålla kondisen under den här månaden. Jag och Mats har ju varit ute och sprungit någon gång i veckan men det har inte varit 1-timmes pass med en jäkla massa intervaller som tidigare så jag har lite att jobba på igen ;]

Ikväll tog vi oss iväg nästan hela familjen och sprang i spåret. Jag värmde upp med jogg i lagom takt i 1,5 km medans Mats sprang 2,5:an. När jag hade värmt upp klart så väntade Nora också uppvärmd och klar för att springa lite intervaller i backen.

wp-1469645800128.jpg

Jag tycker om att springa i backar. Eller att springa kortare intervaller överhuvudtaget, att få maxa ett visst antal meter och sedan få lite snabb återhämtning innan det är dags för nästa rusch! Det är ju lite det innebandyn går ut på så det är ju tur ;]
Jag och Nora sprang 5×3 intervaller och Mats var inte sen att hänga på han med. Jag tror att han sprang 11 vändor totalt.
Benen var lagom möra på oss allihopa efteråt ♥

Freja kämpade sig fram och tillbaka i backen hon med. Tänk om en annan hade haft hennes ork, hon skulle kunna springa i en evighet!

wp-1469645805674.jpg

wp-1469645802896.jpg

wp-1469645796988.jpg

När jag och Mats sprang sist så hade jag ingen ork överhuvudtaget, det var hett ute och det var jättejobbigt att andas. Jag var inte alls sugen på att springa idag med tanke på hur det kändes sist.
Men jäklar vad skönt det var att komma iväg, fick en sån där härlig kick efteråt och nu längtar jag redan till nästa pass i spåret!
Extra roligt att få träna tillsammans med familjen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.