Jannice

Sponsrad Video: Voltaren Body Orchestra

Vi lider alla någon gång av kroppssmärtor av olika slag. Just nu har jag ju problem med mina benhinnor men jag har även haft mycket problem tidigare med fötter, ljumskar, höfter och knän som hindrat mig från att göra mycket av det som jag velat göra i vardagen.
Allt handlar just nu om att jag ska kunna spela innebandy till hösten men det känns surt att inte kunna gå på långa promenader till exempel eftersom att jag vet att min kropp aldrig kommer att läka ihop då.

Ibland känns det som att kroppen håller på att ge upp och jag är ändå bara 32 år gammal. Hur stel och orörlig kommer jag inte vara när jag är pensionär?
Många förknippar nog äldre människor med att de är orörliga och långsamma. Det gör jag också ibland men jag är väldigt imponerad av min mormor och har alltid varit. Hon är vigare och mjukare i kroppen än vad hela min släkt är tillsammans tror jag! :]

Men många äldre är faktiskt väldigt stela och orörliga p.g.a. olika kroppssmärtor. Om det finns något att göra åt det, varför inte göra det?
Voltaren har tagit ett initiativ till ett dans-experiment, Body Orchestra, med en grupp män och kvinnor i åldrarna 52-82 år. De fick under 11 veckor öva på ett dans- och rörelseprogram för att sedan visa upp resultatet för deras närmaste släkt och vänner.

Det är rätt imponerande hur rörlig man kan bli med lite hjälp på traven, eller hur?
Se på videon här nedan!

document.write(”);

 

 

 

 

/Sponsrat inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.