Jannice

Bloggfotograf sökes!

 

wp-1465276294604.jpg

Godmorgon! Hoppas ni har tankat energi under natten och är redo för en ny härlig dag :)
Jag känner mig rätt så pigg trots att jag har sovit som en kratta inatt. Jag knäckte till nacken igår när jag skulle sätta upp håret så jag har en liten lättare nackspärr, jag har därför vaknat till varje gång jag har varit tvungen att byta ställning i sängen. Fråga mig inte hur jag kunde knäcka till nacken, det är ett mysterium även för mig ;)

Den här veckan är verkligen fullspäckad men jag tror att jag har rätt bra kontroll över allt så jag känner mig ändå rätt lugn. Jag som trodde att juni skulle vara lite lugnare än maj, jag hade helt fel.. Men skillnaden är att vi har fullt upp med roliga grejer nu och inte tråkiga saker som flyttstädning osv. så det är ju positivt :)

På tal om något helt annat så skulle jag vilja ha en personlig bloggfotograf som kan ta lite fina bilder till bloggen, jag vill ha en ny härlig header, en ny profilbild och sedan en massa schyssta vardagsbilder. Bilder på barnen och omgivningen kan jag ju fota lite halvdant själv men jag börjar bli lite less på att det bara är mitt ansikte som kommer med i bild när jag också vill vara med. (Eller så kanske det är en selfiepinne jag behöver??) :P

wp-1465276310530.jpg

Om du bor i närheten av mig (Härnösand) och har fotografering som hobby så hör gärna av dig! Vi kan nog ha mycket roligt ihop :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.