Jannice

Som jag har längtat efter den här dagen!

God morgon! Äntligen fredag, som jag har längtat hela veckan :) Jag har varit så himla trött och det är väl inte så konstigt, ser fram emot att kanske lyckas få en sovmorgon i helgen!
Jag känner mig inte lika tung i huvudet idag tack och lov men jag har ont i kroppen och känner mig seg. Jag tog en lite tupplur på soffan efter middagen igår och det var så skönt att bara få lägga sig ner en stund.
Under kvällen så spelade jag och Mats memory med Freja. Hon är så himla rolig, får hon ett par eller om någon annan tar fel kort så sitter hon och hånas och skrattar. Men hon är ingen dålig förlorare än så länge iallafall ;) Jag vann för första gången på flera år faktiskt, har ingen aning om hur det gick till. Antar att Freja var lite för ofokuserad.. :P

wpid-wp-1461905772220.jpg

Mats målade även klart skänken till hallen som vi köpte innan vi flyttade. Den blev mycket finare men vi skulle behöva köpa nya knoppar.
Vi bar den på plats innan vi gick och la oss så nu börjar en del av hallen bli färdig! ♥
Det är mycket småpyssel kvar att göra och det känns som att vi aldrig kommer att bli riktigt färdiga men så är det ju alltid! ;)

wpid-wp-1461905629929.jpg

Jag älskar våran nya spegel som vi fyndade på Jysk, vet inte hur länge jag har velat ha den men jag har alltid varit för snål. Nu var priset rejält nedsatt och vi tvekade inte en sekund på att köpa den :) En perfekt helkroppsspegel! Jag tycker att den kan stå så där på golvet men Mats vill ha upp den på väggen för annars har inte han någon nytta av den.
Vad tycker ni?
På golvet eller på väggen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.