Jannice

Nu får det vara nog!

Usch, jag vill inte vara förkyld längre… jag hatar att gå omkring och bara vara ”halvsjuk”. Antingen så vill jag vara frisk och full av energi eller så får skiten bryta ut på riktigt. Jag har hellre feber och är sängliggandes 2 dagar än att jag ska gå omkring med huvudvärk, en snorfylld näsa och en rivig hals och vara halvdålig i en evighet.. Nu har jag iofs bara inne på andra dagen men det är snäppet sämre idag än igår.
Har tagit en Alvedon och druckit te med honung så jag hoppas huvudet känns lite lättare snart :)

Freja är inte så pigg hon heller, hon har varit småhostig i några dagar och inatt när hon vaknade så hade ont kli i halsen så hon är hemma från förskolan idag.
Det verkar vara en hel del som är förkylda nu så jag tröstar mig med att jag inte är ensam..

Men jag vill träna! Jag såg fram emot att få spendera lite tid på gymmet nu när det inte är så mycket innebandy. Men det får vänta lite till verkar det som :/
Tanken är att jag ska hålla igång med en massa träning nu under våren och sommaren så att jag har bättre kondition och mer styrka i kroppen till nästa innebandysäsong. Jag hoppas på att kunna få spela en hel säsong utan en massa skador och inflammationer nämligen!

Jag har även ett mål om att tighta till kroppen, få synliga muskler och att lyfta upp stjärten från knävecken ;)

20152584242041086486_sbig

Låt mig bli frisk NU!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.