Jannice

Jag visste att det var på gång..

God morgon! Ingen sol att vakna upp till idag men däremot en förkylning… Jag har haft det på känn ett tag och det har kommit och gått men nu tror jag förkylningen är här på riktigt. Jag kände mig lite hängig igår när jag kom hem från jobbet. Det kliades i halsen och näsan och jag kände mig allmänt svag i kroppen. Jag skulle egentligen ha åkt till Nathalie för att umgås lite men jag stannade hemma och får hälsa på när jag är piggare igen.
Istället satte jag mig på vardagsrumsgolvet och skurade matsalsgruppen som vi har haft utlånad i några år men nu tagit tillbaka. Det tog sin lilla tid men den är lite renare än innan iallafall :)

wpid-wp-1461734149300.jpg

Bordet och stolarna börjar bli lite slitna, mamma köpte den här gruppen när jag var väldigt liten så den har hängt med ett tag. Vi tänkte först måla på den men vi avvaktar och se hur vi vill göra senare. Blev lite nostalgisk när jag satt där på golvet och skrubbade och torkade alla stolar, många fina barndomsminnen dök upp :)
Något vi däremot skulle behöva göra är att klä om sitsarna på stolarna.. eller om det går att rengöra dom på något sätt?
Någon som vet?

När jag hade skrubbat klart så satte jag mig i soffan och åt lite glass. Trodde att halsen skulle kännas lite bättre efter det…

wpid-wp-1461734131892.jpg

Vet inte om det hjälpte något vidare.. jag känner mig sämre idag. Är alldeles tjock i skallen, näsan och halsen och känner mig frusen.
Men jag har ingen feber än iallafall så det är bara att jobba på även om det skulle vara rätt skönt att ligga under en filt på soffan och bli omhändertagen hela dagen ;)

wpid-wp-1461734157519.jpg

Hoppas du får en fin dag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.