Jannice

Lika gul som solen

Vad härligt det var att få vakna upp till sol idag! Från sängen i sovrummet har vi utsikt genom fönstren i vardagsrummet så det första jag gjorde när jag slog upp ögonen var att kika upp på himlen som var blå och fin. Det ligger lite snö kvar på backen från igår och det var halt på vägarna imorse men jag tror att det försvinner under dagen ♥

Det blev inte så mycket fixande i lägenheten igår, vi for till Birsta istället och köpte lite färg, duschdraperier, papperskorgar och förvaringsgrejer. Tanken var att vi skulle köpa några kablar och ett telefonjack också så att vi får internet och tv:n att fungera idag efter flytten/installationen men det glömde vi såklart!
Får se om vi hittar det här i stan under dagen annars vet jag inte vad vi gör.

I eftermiddag ska vi nog försöka få lite mer ordning hemma.. vi har några möbler att måla, en matgrupp att rengöra och skruva ihop och sedan allt småpyssel som man aldrig blir färdig med ;)
Det går sakta framåt men HERREGUD vad jag trivs redan. Även om vi är långt ifrån klara så blev allt så himla mycket bättre än vad jag trodde.
Längtar efter att få visa hur lägenheten ser ut :)

Även om jag är jättetrött efter helgen och en sen kväll igår så har jag en massa energi i kroppen. Jag skulle vilja gå ut och springa eller köra ett stenhårt pass på gymmet just nu ♥

wpid-wp-1461648107508.jpg

Idag matchar jag solen med lite gult :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.