Jannice

Vilken helg!

Hej igen och godmorgon! Det har varit väldigt tyst här i helgen och det har ju sina orsaker. Flytten är klar och vi börjar komma i ordning, de flesta möblerna står där de ska stå och så gott som alla kartonger är uppackade och det mesta börjar hitta sin plats.
Men det är en hel del småplock kvar och det får ta den tid det tar, vi har bestämt att vi inte ska stressa upp en massa saker på väggarna förrän vi vet hur vi verkligen vill ha det :)
Hela familjen trivs hur bra som helst redan ♥

Idag var det riktigt skönt att ta på sig ”vanliga” kläder igen och att dra på lite smink. Jag har gått omkring i träningskläder och luktat svett sedan i fredags ;)

wpid-wp-1461561598045.jpg

Som om vi hade nog att göra med flytten så har jag även spelat innebandycup. Det var skitkul även om jag inte hade riktigt med energi under fredagens och lördagens matcher. Jag var liksom där men inte där på något sätt. Men det hämtade jag igen igår!
Det blev en jämn sista gruppspelsmatch som slutade oavgjort. Vi möttes igen i semifinalen där vi vann.
I finalen fick vi möta Klockarberget som vi förlorade mot i gruppspelet med 1-0. Efter första perioden låg vi under med 0-2… men sedan släppte det!
Vi hämtade igen till 2-2 och när det var ca 4 minuter kvar av andra och sista perioden så fick jag göra ett sånt jävla snyggt och härligt mål på en pass från Amina. Den känslan var så jävla härlig!
Och sedan fick jag göra ett till mål, en typisk Jannicegrej. Backen slarvade med bollen så jag var snabbt där och hämtade upp den och 4-2 satt rätt så skönt kan jag säga! ;)
Var lite extra kul att jag spelade som bäst när hela familjen var med och tittade på ♥
Söndagen avslutades helt perfekt efter en slitsam och smått stressig helg.

50 shades of awesome!
Cupsegrare i damklassen under Tandläkarekedjan Cup :)

wpid-wp-1461561459589.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.