Jannice

2 år sedan hjärnblödningen

God morgon.. eller den var inte så där jättegod idag. Hade så jäkla svårt att ta mig upp ur sängen och drog mig in i det längsta!
Tur att jag är ledig imorgon så jag slipper ställa något alarm och jag hoppas lite på att det ska vara halvdåligt väder så vi kan sitta inne och mysa hela dagen (och kanske hinna få undan tvättberget). Dålig önskan kanske men ibland vill jag ha såna dagar :)

Det är en lite halvtung dag idag, det är 2 år sedan pappa fick sin hjärnblödning. Jag är så himla tacksam för att han överlevde och fortfarande är med oss men jag kommer aldrig kunna släppa det där samtalet från sjukhuset. Jag önskar att det aldrig hade hänt, den första tiden var fruktansvärd innan vi ens visste om han skulle vakna igen.
Jag är så glad att jag har kvar mina dagboksanteckningar som jag skrev flera gånger varje dag de första 2 månaderna! Jag har skrivit ner vissa delar ur dessa här i bloggen och dom går att hitta om man söker på pappas fight i sökrutan. Det har fått mig att bearbeta allt som hände just då men jag har fortfarande svårt att läsa dom.

Om man ska se något gott i allt som hände så har jag fått en mycket bättre relation till pappa och vi träffas lite oftare nu än vad vi gjorde innan. Freja älskar honom och hon tycker inte om att åka därifrån. Hon blir jätteledsen och vill bara vara med sin Tommy!
Trots att det nu har gått 2 år sedan den där samtalet kom så får jag fortfarande ont i magen när det är någon som ringer från dolt nummer. Jag hinner tänka många tankar och ställer alltid in mig på det värsta.
Vi vet inte hur lång tid vi har kvar att leva så ta vara på varje minut du har tillsammans med din familj och dina vänner ♥

images

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.