Jannice

Full rulle

Idag har jag inte suttit still många sekunder, har haft fullt upp hela dagen..

Börja med att ställa klockan på halv 7  (på barnas första lediga dag) men klev inte upp förrän kvart över. Duschade och gjorde mig iordning för att åka till Birsta med pappa, Malin och Emelie. Freja åkte också med såklart eftersom hon fortfarande vägrar att ta flaskan.. :)
Hämtade upp Emelie vid halv 10 och sedan bar det av neröver.

Vi gick omkring nere i Birsta i nästan 3 timmar och det måste vara rekord för pappa. Han var så duktig och jag är så stolt, hehe :) Han brukar få panik annars efter en kvart för att det är så mycket folk.
Han köpte någon julklapp, ett par snygga jeans och ett skärp till sig själv och så fick han en skjorta och något mer av oss syskon i julklapp! :D
Hade jättemysigt och vid 13 tiden for vi hemöver igen.

Nora skulle vara på Maxi mellan 14-16 och agera tomte och bjuda på godis. Det hade gått jättebra och under tiden hon var där så for vi på Dollar en sväng och sedan hämtade vi ut ett paket som barna ska få i julklapp :D

Under eftermiddagen och kvällen har jag slagit in alla julklappar och plockat undan en massa, tänk att det aldrig tar slut på grejer!
Hann inte med städningen idag som det var tänkt så det ska vi göra imorgon bitti och sedan ska vi baka lite pepparkakor och duscha/bada alla ungar innan vi kan slänga oss i varsitt soffhörn och bara vänta in julafton!

Nu ska jag stupa i säng bredvid Freja och Mats som förmodligen redan har somnat! :D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.