Fina detaljer för köket – janemarina

janemarina

Annons

Fina detaljer för köket

Detta inlägg är reklam för Cervera och inlägget innehåller annonslänkar

Man säger ju oftast att det är detaljerna som gör det och visst är det väl så! Om det är något som jag gärna lägger lite extra kärlek vid här hemma så är det detaljer. Detaljer i alls dess slag. När det kommer till detaljerna i köket så vill jag gärna ha fina kryddor, grutunderlägg, olivolja I fina flaskor. Ja ni förstår. För en tid sedan så fastnade jag för Nicolas Vahe. Kryddor som smakar ljuvligt, men det jag gillar är givetvis att de skapar känslan av lite lyx med deras fina förpackningar. Cervera har fått in mycket av detta märket och jag är så glad! De finns även magiska tesorter. Tips tips säger jag bara!

Jag har deras salt som smakar basilika och parmesan. Ni hittar direktlänk Här! Bästa oljan som ni också ser på bilden hittar ni här! 

Kika in sortimentet! De lyfter vilken maträtt som helst och är en riktig fröjd för ögat!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons