Nya pyjamaser till tjejerna – janemarina

janemarina

Nya pyjamaser till tjejerna

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Babyshop

Jag står i skrivande stund och gör snickersrutor. Jag fick ordentligt sug efter det när mamma och jag har på café och köpte det. Så galet gott!! Så nu blir det rutor här hemma till julen. Till uppesittarkvällen så ska jag plocka fram massa gott vi bakat under veckan.

Ikväll ska jag även fortsätta att slå in tjejernas julklappar. Jag hade tänkt slå in dessa pyjamaser som ni ser på bilden, men kunde inte vänta. Hur gulligt är det inte att de kan matcha. Jag älskar det! Så sött! Babyshop har så mycket fina kläder som går att matcha. Hur kul som helst! Ni hittar direktlänk till pyjamasen här! (Adlink)

Fin kväll där hemma vänner! Stressa inte mitt i allt julfix. Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.