Boktips för stora och små – janemarina

janemarina

Boktips för stora och små

Detta inlägg är reklam för Babyshop och inlägget innehåller annonslänkar

God morgon på er!

Vill börja dagen med ett jätteroligt tips för oss med småbarn! Nämligen denna boken från Babyshop. En underbar bok där du kan ställa frågor till ditt barn och helt enkelt kunna skriva ner de och spara. När jag har ställt frågor som “vem är tomten?” Och vad jobbar mamma med?” Så är svaren så underbart roliga. Tänk när Melina läser boken om tjugo år. Ni hittar länk till boken här! (Annonslänk) Detta är såklart även en rolig present att ge bort till kalas eller dop också såklart!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.