Inredning till köket och saffransbullar – janemarina

janemarina

Inredning till köket och saffransbullar

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Cervera

Jag har nog aldrig bakat så mycket som jag gjort de senaste veckorna. Jag har bakat saffransbullar i två omgångar. Även lussekatter. Gjort julgodis och annat gott i choklad. Det går liksom av bara farten och det är så roligt. Doftar ljuvligt här hemma också. Det roliga är att när Linus kommer hem från jobbet så har han också gjort julgodis! Blir mysigt att plocka fram under julen.

Ser ni det svarta grytunderlägget på bilden? Jag har spanat in det väldigt länge och köpte den tillslut. Så himla fin! Blir en fin kontrast i vårt kök då allt är genomgående vitt. Finns direktlänk här!

Idag ska jag åka till min arbetsplats och hälsa på. Som jag längtat att få träffa alla. Känns alltid som en liten utflykt när man lämnar husets väggar här hemma, haha! Fin onsdag till er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.