Ikväll väntas en tävling! – janemarina

janemarina

Ikväll väntas en tävling!

Jag kan inte stirrar mig klart på denna bild. Tittar om och om igen och är så tacksam över mina tjejer. Tänk att jag har två döttrar. Det är obeskrivligt! 

Idag har jag lovat Melina att vi ska baka. Jag ska sätta en lussedeg snart och ikväll ska vi göra pepparkakshus. Vi ska ha en liten tävling om vem som gör finast. Jag har på känn att Linus tar hem det. Han brukar kunna överraska och verkligen vara grym på det han tar sig an.

Vi måste ut i snön också! Äntligen snö och jag hoppas det får ligga kvar som ett täckte på backen. I alla fall över jul.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.