Julkransar till ytterdörren – janemarina

janemarina

Julkransar till ytterdörren

Hur kunde jag vara så emot att ha en svart ytterdörr? Tycker att det är så himla fint! Vi kommer däremot byta ut dörrhandtaget längre fram och lägga dit mässingringar. Ni vet sådana som man kan knacka med.

Dessa kransarna köpte jag från Ikea. Tror de kostade 99 kr styck. Var rädd att de skulle kännas fjuttiga, men upplever det verkligen inte så. De lyfte verkligen dörren och bjöd genast in med lite julkänsla.

Jag har fått många frågor om hur jag fäste dom på dörren och det gjorde jag med stark silvertejp. Hängde bandet så att de kom över en bit på dörren och tejpade sedan fast den. Sitter som berget. Skönt att slippa göra fula hål i dörren också. Är lite mer slarvig med sådant när det kommer till väggarna inomhus…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.