Sovrumsinredning och lördagsmys – janemarina

janemarina

Sovrumsinredning och lördagsmys

Inlägget är reklam för Confident Living och innehåller annonslänkar 

Vi har myskväll här hemma. Melina sover över hos sina kusiner och jag har en liten Molly sovandes på min mage. Har precis gråtit till Linnéa Henrikssons låt som hon levererade i så mycket bättre. Alltså jag har alltid älskat Linneas musik och det blir bara bättre och bättre.

Imorgon har jag lite allt möjligt som jag vill hinna med. Snart bara fyra veckor kvar till jul och jag vill att vårt hem ska kännas helt i sin ordning. Vill njuta av pyssel, bak och familjetid. Inga tråkiga sysslor ska får synas runt hörnet. Vårt sovrum känns som ett rum jag alltid håller på och fixar med. Vill visa en ny kudde jag klickat hem från Confident living och den gör sig så vacker bland dessa färger. Eller hur? Tänk att jag vågat mig på svart?! Vad händer? Det är i varje fall så fint och trodde inte att det någonsin skulle ske.

Här hittar ni länk till kudden. (Annonslänk)

Trevlig kväll bästa ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.