Zombiemamma och grå väggar – janemarina

janemarina

Zombiemamma och grå väggar

God morgon på er!

När Melina väckte mig imorse så ville jag inget hellre än att sova vidare. Blundade nästan samtidigt som jag gick mot kaffebryggaren. Det känns som att jag inte kommer att piggna på mig idag. Känner mig så himla trött. Orkar knappt prata och då är det illa, haha!

Det här med att vara mammaledig gör helt klart att inredningstankarna sätts igång. Jag ser ju dessa väggar flera timmar om dagen. Innan vi drar igång och gör Melinas nya sovrum så vill jag måla väggen i köket. Vill måla det grått. Tänker denna färg eller något ljusare. Tanken är att alla våra väggar här hemma ska målas i grått. Vi valde vitt från början för att vi skulle känna efter. Nu känns det så rätt att måla om!

Vilka färger på väggarna dominerar i era hem? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.