Gårdagens stora fynd och söndagsfika – janemarina

janemarina

Gårdagens stora fynd och söndagsfika

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar

Vilka underbara dagar jag har haft. Min vän Ida har varit och besökt mig ända från Norrland. Hon har varit så efterlängtad! Igår åkte vi iväg till Norrköping för att hämta hem ett fynd. Kan ge en ledtråd att det är en möbel till hemmet. Innan vi åkte så fikade vi mjuk pepparkaka som jag bakade på morgonen. Invigde nya kopparna från Cervera. De är från märket Mon Amie. Ni hittar länk till de här (annonslänk) och till skålarna här. (Annonslänk) Är de inte ljuvliga?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.