Onsdag och ett litet julklappstips – janemarina

janemarina

Onsdag och ett litet julklappstips

Detta inlägg är i samarbete med Babyshop och inlägget innehåller annonslänkar.

Jag och mina tjejer har precis kommit hem. Jag har fått gjort massa ärenden idag, fikat med min karl, bvc besök och tagit en lång prommis. Lugn men effektiv dag. Så härligt! Jag sitter och kikar på lite julpynt. Får man göra det redan nu? Jag har en enorm längtan till julen och allt som hör julen till. Är jag ensam om det? Julklappar är också något jag börjar spana efter. Här kommer ett julklappstips till er. Dessa koffertar från Babyshop. Hur fina är de inte? Melina har dessa i rosa och de är verkligen en fin detalj i hennes rum. De i grått är också riktigt fina! Direktlänk här! (Adlink)

Melinas klänning hittar ni här! (Adlink)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.