Ny byxdress och höstlov! – janemarina

janemarina

Ny byxdress och höstlov!

Detta inlägg är i samarbete med Bubbleroom och inlägget innehåller annonslänkar

God morgon

Här hemma har vi startat dagen långsamt för Melina har höstlov. Jag är inne på min andra kopp kaffe och har småplockat lite leksaker som alltid hamnar överallt förutom i Melinas rum. Idag blir det lekparken och sen ska vi mest bara vara. Ska strax börja skriva på vår matlista för vi tänker börja äta lite bättre nu. Jag har ätit lite vad jag känner för, men vill börja med kosten nu innan jag återvänder till gymmet. Det känns även som att vi småhandlat en hel del, men det tar både tid och känns inte alls ekonomiskt.

Bjuder på en outfit från helgen. Vad tycks? Älskar Denna byxdress från Bubbleroom. Ni hittar direktlänk här! (Adlink)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.