Nya kaffeglas – janemarina

janemarina

Nya kaffeglas

Detta inlägg är i samarbete med Cervera och inlägget innehåller annonslänkar

Känns som att jag inte gjort annat än att fika de senaste dagarna. Det är så mysigt med alla fina som vill komma och hälsa på vår lilla Molly. Det betyder väldigt mycket för mig.

Ser ni glasen på bilden? Det är ganska komiskt för de beställde jag innan Molly föddes och nu kommer de verkligen till riktigt bra användning. Detta då glasen håller värme och det är inte ofta jag hinner dricka kaffet varmt. Oftast glömmer jag till och med bort att jag bryggt kaffe… Lite typiskt för oss föräldrar kan jag tro.

Dessa glas håller även kylda drycker kalla. Så bra! Kommer köpa fler för de är även så fina! Här har ni en direktlänk! (Adlink)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.