Lillasyster ska heta – janemarina

janemarina

Lillasyster ska heta

Det här med val av namn var inte det lättaste när vår lilla tjej väl tittade ut till denna värld. Namn som jag hållt kär under graviditeten kändes plötsligt inte alls lika självklara. Namn som Linus tyckte om, var namn som inte gick hem hos mig. På sjukhuset så testade vi oss fram och tillbaka. Linus fastnade först för Wilma men jag tyckte inte att hon kändes som en Wilma. Jag gillade verkligen Madicken och Maja men det kändes heller inte rätt.

Men så till slut! Molly. Hon är vår älskade lilla Molly och det känns så rätt. När hennes första brev trillade ner i brevlådan och det stod Molly Forsberg så började jag både skratta och gråta för det var så självklart. Samtidigt så overkligt att vi nu har två döttrar. En Melina och en liten Molly.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.