Klokast och snällast i slutändan – janemarina

janemarina

Klokast och snällast i slutändan

Min dag igår var väldigt grå och tårarna låg nära hela dagen. När det var dags att gå och lägga sig på kvällen så kändes det som att jag knappt hade klivit ur sängen. Kände mig sunkig och håret var fortfarande oborstat och jag hade inte tvättat ansiktet på morgonen heller. Idag när jag vaknade så kom Melina och pussade mig på magen och sa “kom nu Astrid, jag ska bära dig” blir alldeles tårögd av att skriva ner detta. Hon är så jäkla fin! Jag pussade på Linus och Melina som åkte vidare för jobb och föris och bestämde mig för att ta tag i denna dag. Det blir inget storslaget, men jag ska sminka mig och åka och handla mat och blommor inför helgen.

Till er vänner: När jag slog på mitt wifi i morse så hade jag fått så många meddelanden med kärlek och pepp i denna bebisväntan. Många kände även igen sig i inlägget “vem vill jag vara” Tro på er förmåga och försök alltid att vara den bästa versionen av dig. Sträva inte efter att göra som andra eller att försöka vara någon annan. Det är klokast och snällast mot dig själv i slutändan.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, plocka ur diskmaskinen och göra mig i ordning.

Kram och fin dag!

Foto: Sandrarogers

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.