Bebis garderob – janemarina

janemarina

Bebis garderob

Som jag fixat fram och tillbaka här hemma med hur barnens kläder ska vara. Jag har nog fortfarande inte kommit fram till hur jag vill att de ska vara, men till bebis börjar vi såhär. Det är ett gammalt vackert skåp som jag köpt av min lillebror. Fick måla skåpet tre gånger för att få bort en gul ful ton, men så värt jobbet. Jag älskar ju dessa gamla linneskåp! I framtiden när det inte agerar garderob så kommer vi ha den till något annat.

Tänkte bjuda på lite bilder invändigt. Kollar man på bilderna så skulle man kunna tro att vi väntar en liten tjej, men mycket är ju sparat från Melina. Har köpt lite blått, grått och brunt ifall att det blir en liten pojke (dessutom så kan man ha vilka färger som helst oavsett kön)

Ser ni förvaringen med blöjor? Så underbar! Fick den av min vän Petra. Älskar den! Och salvan jag håller i har jag fått tips om att köpa inför amningen så det blir spännande. Hade helt klart behövt salva när jag väntade Melina. Gjorde så fruktansvärt ont i början…

Vad tycker ni om garderoben? Jag tycker det känns skönt att ha allt i sin ordning. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.