En perfekt dag att föda på – janemarina

janemarina

En perfekt dag att föda på

Det är grått och riktigt höstigt ute idag. Jag har tänt lite ljus här hemma och krupit ner under filten. Nyhetsmorgon är på och kaffet från köket doftar ljuvligt. Jag har precis pussat Hej då till Linus och Melina. Hon var så nöjd när hon gick mot bilen i sin nya mintgröna, fodrade overall. Finns det något sötare än barn i overall?

Idag känner jag att det vore en perfekt dag att föda på, så kom nu lilla bebis! Fyra dagar över tiden och jag skulle kunna bli knäpp av detta, men jag ska passa på att framkalla lite bilder idag, betala räkningar och få sånt där man sällan hinner göra gjort. Ska inte låta bitterheten ta över, det finns en mening i allt. Eller Hur?

Bild lånad från Pintrest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.