Äntligen får jag berätta! – janemarina

janemarina

Äntligen får jag berätta!

Jag är så glad som äntligen kan berätta för er att jag har blivit vald att bli en av Emmaljungas ambassadörer. Jag känner mig så stolt över att få vara det! Det känns stort! Emmaljunga är ett märke på barnvagn som mina föräldrar haft på barnvagn när vi var små. Hur häftigt är inte det? 

I veckan hämtade jag ut vår vagn. En Emmaljunga NXT90 och jag älskar den! Den står så fint i hallen och väntar på bebis nu. Jag kommer att skriva och berätta om vagnen för er, men det får bli i ett annat inlägg. Nu ville jag bara dela med mig av nyheten. 

Älskar bruna detaljerna! Så jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.