Allt är klart! – janemarina

janemarina

Allt är klart!

Ja, nu har vi traskat över bf datumet och det som återstår är den eviga väntan. Allt är klart inför bebis ankomst här hemma. Förlossningsväskan står redo, men just i detta nu så känns det som att förlossningen aldrig kommer att sätta igång även fast jag vet att dagarna är räknade. Jag är så trött så trött. Sover nästan hela tiden. Kroppen behöver all den vila den kan få nu!

Imorgon har jag tid hos barnmorskan. Förhoppningsvis det sista besöket. Åh håll era tummar och tår. Det mest fantastiska vore ju om bebis ville kika fram redan nu, men Melina trivdes ju riktigt gott i min mage och det verkar den här lilla bebisen också göra…

Jag ska strax åka till affären, tänkte göra morotssoppa till middag idag. Önskar er en fin start på veckan!

Inne i vecka 41 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Hade också BF i lördags och det börjar kännas hopplöst nu. Lillebror kom 4 dagar efter BF så följer lillebror samma mönster är det dags tisdag-onsdag. Hade sista besöket hos barnmorskan BF+3 och när jag kom hem därifrån gick vattnet, natten BF+4 föddes han. BF+3 i morgon och sista besöket hos barnmorskan även denna gång, räknar med vattenavgång efteråt, haha. Hon som för två veckor sedan tyckte vi bokade in besöket i onödan.. 😉 Jag önskar er lycka till!